Tentang Kami

Ningbo Fkidz Ergonomics Limited ahli dina ngarancang sareng ngadamel méja ergonomis sareng korsi kanggo murangkalih sareng nonoman. Ti R&D kana logistik sareng saatos-penjualan, kami gaduh sistem manajemen anu lengkep sareng tim layanan propésional. R&D, produksi, kontrol kualitas sareng penjualan Fkidz parantos kalibet dina industri jati barudak salami 10+ taun, anu tiasa nawiskeun palanggan produk kualitas luhur sareng jasa propésional.  

Produk kami henteu ngan ukur hasil penjualan anu suksés di Cina, ogé ékspor ka Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Rusia, Korea, Singapura, jsb, langkung ti 30 nagara sareng daérah di dunya.

Salaku ahli jati barudak ergonomis, Fkidz komitmen pikeun nawiskeun solusi produk ergonomis anu langkung saé sareng langkung saé pikeun konsumén kami, ogé ngawangun hubungan jangka panjang anu stabil sareng konsumén urang. 

Misi kami pikeun ngabantosan murangkalih / rumaja ngajaga sikep anu leres & séhat nalika aranjeunna tumuh. Kami fokus kana detil anu nyababkeun kabiasaan anu hadé sareng ningkatna kagiatan anu ngahasilkeun kahirupan anu langkung séhat.

Hayu urang ngalih babarengan!

Aya patarosan? Kami gaduh jawaban.

Kami ngadukung produk anu luar biasa, harga kalapa sareng jasa anu saé pikeun konsumén kami, pikeun ngabantuan palanggan kami meunang dina ékonomi dunya anu teu stabil ayeuna.

NAHA MILIH KAMI

10 + taun tim berpengalaman dina parabotan barudak ergonomis

Kisaran produk lengkep, nyayogikeun palayanan one-stop pelanggan

Kualitas stabil sareng layanan saatos-jual profesional, kirang résiko pikeun konsumén urang

Tetep ngawangun hubungan jangka panjang sareng mitra kami