FC-408

  • so02
  • so03
  • so05

Kursi murangkalih adjustable Deui Deui Ergonomis

Jangkungna Disaluyukeun | Ergonomis | Korsi diajar | Korsi bal | Sreg

Pedaran:

Korsi ergonomis barudak, tumuh sareng barudak sasarengan. Korsi desain & korsi anu tiasa diatur, anu nyugemakeun murangkalih langkung ti 1,1 méter, sareng salami waktos tumuh 3-18 taun, ngaluyukeun jangkungna sareng jero pikeun ngajaga sikep lungguh anu nyaman. Korsi lemes ergonomis & tonggong ngirangan galur tonggong nalika ngabenerkeun sikep. Korsi anu dirarancang khusus, sacara otomatis ngaluyukeun dukungan numutkeun sikep calik budak, ngirangan tekanan dina tulang tonggong. Nyocogkeun kana kurva awak barudak, bantosan sakujur awak, nawiskeun pangalaman linggih anu raoseun. Hayu awak budak sacara alami Dengdekkeun ka tukang pikeun ngepaskeun deui korsi kanggo nyegah tina leunca. Tabung baja kualitas luhur, prosés nyemprotkeun maju, kakuatan ngahasilkeun tinggi, henteu masalah lamun anak condong ka hareup atanapi ka tukang, éta salawasna janten kaamanan anu kuat pikeun budak. Kalayan kastor konci diri gravitasi anu tiasa ngabantosan murangkalih utamina fokus kana diajar, damel jst bari lungguh. Datang ku gagang portabel, anu ngajantenkeun korsi tiasa gampil. Disarankeun pikeun ruang tamu barudak, tempat diajar, sareng ruang kaulinan.

warna:

Detil Produk

Tanda Produk

Feature408 (5)

Jangkungna adjustable korsi / tukang

Tumuh sareng barudak sasarengan

Korsi korsi anu tiasa diatur, teras-teras jaga tonggong murangkalih caket kana korsi, kanggo ngadukung tulang tonggong murangkalih

Feature408 (6)
Feature408 (2)

Korsi dirancang ergonomis & tonggong

Nyayogikeun langkung nyaman nalika linggih

Bagian handap korsi tapak suku

Feature408 (3)
Feature408 (4)

Cecekelan portabel

Gampang mindahkeun korsi

Kastor konci diri gravitasi, ngabantosan murangkalih utamina fokus kana diajar, damel jst bari linggih

Feature408 (1)

Spésifikasi

Bahan: Baja + PA + PP + ABS + PU + lawon
Diménsi: 65X47.5X82-94cm (25.6 "x18.7" x32.3 "-37.0")
Ukuran Bantal Korsi: 44x41x10cm (17.3 "x16.1" x3.9 ")
Ukuran Bantal Balik: 43x37.5x6.0cm (16.9 "x14.8" x2.4 ")
Kapasitas beurat: 75kg (165lbs)
Jangkungna Jangkungna: 36.5-54.5cm (14.4 "-21.5")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna: Kenop Rotary
Jangkungna Jangkungna Balik: 68-94cm (26.7 "-37.0")
Jero korsi korsi 8,5cm (3.3 ")
Muterkeun Kursi: Henteu
Panangan: Pilihan
Tipe Sisa Kaki: Leres
Tipe Caster: Caster Ngonci Gravitasi
Warna: Biru, Pink