FC-502D

  • so02
  • so03
  • so05

Kursi murangkalih angkat gas Ergonomis adjustable dobel-deui

Jangkungna Disaluyukeun | Korsi barudak | Ergonomis | Instalasi Gampang | Korsi angkat gas

Pedaran:

Jangkungna angkat gas korsi budak ergonomis tiasa diatur, tumuh sareng barudak sasarengan. Korsi ieu dirarancang pikeun nyayogikeun barudak dina sikep anu paling raoseun nalika lungguh. Korsi lemes ergonomis & tonggong ngirangan galur tonggong nalika ngabenerkeun sikep. Kadua korsi korsi sareng tukang tiasa jangkungna tiasa diatur. Diwangun ku dua bantalan tukang sabeulah fleksibel anu dirancang numutkeun struktur kolom vertebral anu sacara efektif tiasa ngirangan 65% tekanan dina tulang tonggong lumbar sareng ngajantenkeun murangkalih anjeun langkung raoseun. Kalayan kastor konci diri gravitasi anu tiasa ngabantosan murangkalih utamina fokus kana diajar, damel jst bari lungguh. Datang ku gagang portabel, anu ngajantenkeun korsi tiasa gampil. Disarankeun pikeun ruang tamu barudak, tempat diajar, sareng ruang kaulinan.

warna:

Detil Produk

Tanda Produk

Dual-back Ergonomic Adjustable gas lift kids chair  (5)

Jangkungna adjustable korsi / tukang

Tumuh sareng barudak sasarengan

Korsi korsi anu tiasa diatur, teras-teras jaga tonggong murangkalih caket kana korsi, kanggo ngadukung tulang tonggong murangkalih

Dual-back Ergonomic Adjustable gas lift kids chair  (6)
Dual-back Ergonomic Adjustable gas lift kids chair  (3)

Jangkungna angkat gas tiasa disaluyukeun

Desain dual-back

Diwangun ku dua bantalan tukang sabeulah fleksibel anu dirancang numutkeun struktur kolom vertebral anu sacara efektif tiasa ngirangan 65% tekanan dina tulang tonggong lumbar sareng ngiringan pangaruh positip kana perataan otot, metabolisme sareng sirkulasi getih

Dual-back Ergonomic Adjustable gas lift kids chair  (2)
Dual-back Ergonomic Adjustable gas lift kids chair  (4)

Kalayan tapak suku

Kastor konci diri gravitasi

Dual-back Ergonomic Adjustable gas lift kids chair  (1)

Spésifikasi

Bahan: Baja + PP + PU + Lawon
Diménsi: 66x54.5x85-95cm (26.0 "x21.5" x33.5 "-37.4")
Ukuran Bantal Korsi: 44.5x43.5x6.5cm (17.5 "x17.1" x2.6 ")
Ukuran Bantal Balik: 45x42x7cm (17.7 "x16.5" x2.8 ")
Jangkungna Jangkungna: 37-47cm (14.6 "-18.5")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna: Spring Gas
Jangkungna Jangkungna Balik: 85-95cm (33.5 "-37.4")
Jero korsi korsi 10.0cm (3.9 ")
Muterkeun Kursi: Henteu
Panangan: Pilihan
Tipe Sisa Kaki: Leres
Tipe Caster: Caster Ngonci Gravitasi
Warna: Biru, Pink, Gray