FL-2202

  • so02
  • so03
  • so05

Jangkungna Disaluyukeun Meja Barudak sareng Rak Buku sareng kabinet samping

Jangkungna Disaluyukeun | Desktop Dengdekkeun | Laci kompartemen | Rak Buku | Kabinet sisi

Pedaran:

Meja ergonomis ieu tiasa ngabantosan barudak anu séhat, senang sareng épisién diajar. Jangkungna méja tiasa dirobih ku jangkungna barudak pikeun ngahontal pertumbuhan anu sinkron sareng nyingkahan murangkalih kusabab jangkungna goréng disababkeun ku kabiasaan nyerat sadidinten anu goréng. Desktop tiasa janten pangaturan 0-40 derajat anu cocog pikeun bacaan, nyerat sareng ngalukis. Sadaya perangkat keras sareng pitunjuk anu diperyogikeun kanggo gampang sareng gancang dirakit. Jangkungna méja tiasa disaluyukeun ku engkol kalayan gampang sareng tiiseun, tanpa disada. Desktop mangrupikeun bagian tina bagian anu tetep sareng Dengdekkeun. Meja ieu nawiskeun sababaraha panyimpenan anu super ageung, kalebet kotak, shef, draw-out drawer. Buku, alat tulis, tablet sareng katuangan barudak sanés tiasa disimpen gampang dina méja ieu. Éta sampurna pikeun kamar barudak, ruang diajar sareng ruang kagiatan.

warna:

Detil Produk

Tanda Produk

singleimg (4)

Jangkungna Disaluyukeun

Jangkungna méja ti 21,3 "-28,7", cocog pikeun barudak umur 5-18 taun.

Desktop Dengdekkeun

Desktop tiasa didéngdékkeun antara 0 sareng 40 derajat, anu bakal nyayogikeun sudut anu hadé pikeun nyerat, maca, ngagambar sareng sajabina

singleimg (5)
singleimg (3)

Panyekel anti slip

Nyingkahan buku-buku anjeun pikeun ngalésotkeun méja nalika desktop nuju miring

Cecekelan engkol

Ngadamel penyesuaian jangkungna gampang

singleimg (1)
singleimgct

Super gudang ageung

Kabinet hiji sisi + hiji kotak 12.5L + dua laci +3 lapisan rak

Spésifikasi

Bahan: Multi-lapisan kai padet + Baja + ABS + PP + PA
Diménsi: 120.7x61x54-73cm (47.5 "x24.0" x21.3 "-28.7")
Ukuran Desktop: 120.7x61cm (47.5 "x24.0")
Ngepaskeun Ukuran Desktop: 120.7x61cm (47.5 "x24.0")
Kandel Desktop: 1.7cm (0.67 ")
Gaya permukaan: Bodas, Multi-lapisan kai padet
Rentang Dengdekkeun Desktop: 0-40 °
Mékanisme Dengdekkeun Desktop: Ngangkat Lever
Jangkungna Jangkungna Meja: 54-73cm (21.3 "-28.7")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna: Engkol Pakem
Kapasitas beurat meja: 100kg (220lbs)
Tipe Panyimpenan: Laci kompartemen
Kait Multi-Fungsi: Leres
Panyekel Piala: Henteu
Lampu LED: Henteu
Panyekel Buku: Leres
Dukungan siku: Henteu
Tipe Base Meja: Kaki leveling, Caster
Warna: Biru, Pink, Gray
Paket Kit aksésori: Kompartemen Polybag, Biasa / Ziplock Polybag