FS-705

  • so02
  • so03
  • so05

Manual-Ngangkat Jangkungna Disaluyukeun Meja Barudak Sareng Korsi Nyetél kalayan Panyimpenan ageung

Jangkungna tiasa diatur | Desktop Dengdekkeun | Panyimpenan ageung | Sababaraha Fungsi

Pedaran:

Meja pinter sareng korsi anu tiasa diatur pikeun murangkalih, ngagabungkeun kasenangan sareng kaamanan pikeun murangkalih anu bénten umur sareng ukuran! Sampurna pikeun kamar barudak, daérah diajar sareng seueur deui. Permukaan tilting anu tiasa diatur (tina 0 dugi ka 40 derajat) didamel tina plastik kelas PP anu kokoh sareng kotak tarik anu disimpen pikeun nyimpen kertas, buku ngawarnaan, alat-alat ngawarnaan, sareng sajabina handapeun méja aya stop kontak 1 to pikeun nyegah bentuk tangan alit keur dicubit nalika méja nuju diiringkeun. Duanana korsi sareng méja ngagaduhan kerangka baja anu kokoh sareng duanana jangkungna tiasa diatur pikeun ngajaga sareng murangkalih anjeun anu nuju gancang. Desain ergonomis ieu ngabantuan barudak ngagaduhan posisi lenggah anu sampurna sareng masihan murangkalih anjeun raoseun anu langkung saé.

warna:

Detil Produk

Tanda Produk

IMG_0023

Jangkungna adjustable

Jangkungna méja sareng korsi tiasa disaluyukeun supados cocog sareng murangkalih anu nembé gancang

Desktop Dengdekkeun

Nyayogikeun sudut anu langkung saé pikeun nyerat, maca sareng ngagambar

IMG_0024
pen slot

Slot kalam

Ngagaduhan pulpén sareng patlot dina gampang dijangkau

Pangwangunan awét

Meja sareng korsi diwangun ku pigura baja kualitas luhur pikeun mastikeun panggunaan awét

-removebg-preview
-removebg-preview-(1)

Kotak Panyimpenan ageung

Nyayogikeun ruang anu cekap pikeun buku, alat tulis, jst

Desain Kasalametan Anti Ciwit

Mastikeun panangan sakedik henteu nyubit nalika méja didéngdékkeun

IMG_0041
IMG_0030

Korsi korsi anu dirancang ergonomis sareng tukang

Spésifikasi

Kalebet dina sét Méja 1 pc, korsi 1 pc, hook 1 pc
Bahan MDF + Baja + PP + ABS
Diménsi méja 70x51x54.5-77cm (27.6 "x20.1" x21.5 "-30.3")
Diménsi korsi 34.5x36.5x32.5-47cm (13.6 "x14.4" x12.8 "-18.5")
Ukuran méja 70x51cm (27.6 "x20.1")
Kandel Desktop 1,5cm (0,59 ")
Ngepaskeun Ukuran Desktop 70x51cm (27.6 "x20.1")
Rentang Dengdekkeun Desktop 0-40 °
Jangkungna méja 54.5-77cm (21.5 "-30.3")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna Angkat Manual
ukuran korsi ukuranana 34.5x36.5cm (13.6 "x14.4")
korsi ukuran deui 25.6x35.5cm (10.1 "x14.0")
Jangkungna korsi 32.5-47cm (12.8 "-18.5")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna Angkat Manual
Kapasitas beurat méja 75kg (165lbs)
Kapasitas beurat korsi 100kg (220lbs)
Aksesoris opsional pikeun sét Panyekel cangkir, lampu LED, Bantal korsi
Warna Biru, Pink, Gray
Sértipikat BPK, CPSIA, ASTM F963, Proposisi California 65, EN71-3, PAHs
Pakét Pakét pesen-mail