FS-801S

  • so02
  • so03
  • so05

Ukuran ageung Jangkungna Disaluyukeun Meja Kids sareng Korsi Set

Desktop Dengdekkeun | Struktur Stabil | Ukuran ageung | Sababaraha Fungsi

Pedaran:

Salaku salah sahiji tina 800 Series, méja ieu kalayan ukuran langkung ageung. Duanana méja sareng korsi tiasa disaluyukeun jangkungna. Pundur sareng korsi ningkatkeun sirkulasi hawa, anu aman sareng raoseun. Dengdekkeun 0-40 ° desktop anu henteu ngeunteung; narik laci éta, alur anu dipasang tiasa nyimpen alat tulis sareng buku; kait baja ngagantung kantong sakola; Meja bahkan dilengkepan slot méja multi-fungsi, anu tiasa ditumpes sareng anu gaduh buku sareng lampu LED, ngajantenkeun murangkalih resep diajar atanapi cet dina rupa-rupa lingkungan cahaya tanpa ngarugikeun panon. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun murangkalih ageung.

warna:

Detil Produk

Tanda Produk

Adjustable height

Jangkungna adjustable

Jangkungna méja sareng korsi tiasa disaluyukeun supados cocog sareng murangkalih anu nembé gancang

Desktop Dengdekkeun

Nyayogikeun sudut anu langkung saé pikeun nyerat, maca sareng ngagambar

singleimg (1)
singleimg (6)

Slot Méja Multi-Fungsional

Bisa dibandingkeun sareng wadah buku sareng lampu LED, jantenkeun barudak resep diajar atanapi cet dina rupa-rupa lingkungan cahaya tanpa ngarugikeun panon.

Dibesarkan Desktop

20% -40% langkung ageung tibatan meja méja / korsi set normal

singleimg (4)
singleimg (3)

Laci kompartemen Tarik-Out ngagedéan

laci anu langkung ageung pikeun desktop anu langkung ageung, ngatur sareng nyimpen buku, makalah, alat tulis, alat-alat ngawarnaan, jsb

Desain kaamanan tambahan, langkung aman pikeun barudak

singleimg (10)
singleimg (5)

Korsi korsi anu dirancang ergonomis

Langkung confortable pikeun linggih

Spésifikasi

Kalebet dina sét Méja 1 pc, korsi 1 pc, hook 1 pc
Bahan MDF + Baja + PP + ABS
Diménsi méja 78x58.5x54-76cm (30.7 "x23.0" x21.3 "-29.9")
Diménsi korsi 34.5x36.5x32-44cm (13.6 "x14.4" x12.6 "-17.3")
Ukuran méja 78x58.5cm (30.7 "x23.0")
Kandel Desktop 1,5cm (0,59 ")
Ngepaskeun Ukuran Desktop 78x58.5 cm (30.7 "x23.0")
Rentang Dengdekkeun Desktop 0-40 °
Jangkungna méja 54-76cm (21.3 "-29.9")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna Angkat Manual
ukuran korsi ukuranana 34.5x36.5cm (13.6 "x14.4")
korsi ukuran deui 26x35cm (10.2 "x13.8")
Jangkungna korsi 32-44cm (12.6 "-17.3")
Mékanisme Pangaturan Tinggi Jangkungna Angkat Manual
Kapasitas beurat méja 75kg (165lbs)
Kapasitas beurat korsi 100kg (220lbs)
Aksesoris opsional pikeun sét Panyekel cangkir, lampu LED, Bantal korsi
Warna Biru, Pink, Gray, Green
Sértipikat BPK, CPSIA, ASTM F963, Proposisi California 65, EN71-3, PAHs
Pakét Pakét pesen-mail